Autotagging van documenten at Cronos groep

Documenten in een bibliotheek of folder verdwijnen al snel uit het zicht van de eindgebruiker. Zoeken naar deze documenten is meestal alleen succesvol als de auteur van het document de juiste tags ingeeft om het document te catalogiseren.
Met Azure services is het mogelijk om dit te ecatalogiseren te vereenvoudigen door een document op een intelligente manier te extraheren en er vervolgens de juiste tags aan toe te kennen. Via training leren deze services welke tag te gebruiken in welke situatie.
Om dit intelligente systeem op te zetten, zoeken we een student om een API te ontwikkelen die vanuit SharePoint aangesproken kan worden. Deze API traint de achterliggende Azure services aan de hand van bestaande documenten en tags, en zal ook dienen om nieuwe documenten te classificeren.
Dit alles dient natuurlijk op een beveiligde manier te gebeuren zodat deze API ook confidentiële documenten kan verwerken.

Solliciteer via de ‘Solliciteer nu’ knop.

Attention: Often you need a pre-approval from your university or study counsellor, to be sure that projects or thesis found on CareerGate KU Leuven can be accepted as part of your education. Please contact the right entity in due time to ensure that you're picking the right project.