Physical Event

Deze toegepaste training zal jou helpen om de professionele wereld van de (bio)technologie in meer detail te leren kennen.

14 September 9:00 to 18 September 17:00   CEST

Add to calendar

, , Leuven, Belgium

Organised by Organizer

Als laatstejaarsstudent of net afgestudeerde is het een grote uitdaging om door het bos de bomen te zien. Jouw diploma bachelor, master of doctoraat is de sleutel tot tal van functies die vaak een verschillende terminologie krijgen. Het gevolg is dat er vaak (te) snel gekozen wordt voor hetgeen dat het meest voor de hand ligt. Wil je jezelf beter leren kennen? Wil je jouw weg beter vinden in het professionele spinnenweb van de technologie en levenswetenschappen? Wil je met meer vertrouwen jouw eerste stap in het werkveld zetten? Dan kan deze training interessant zijn voor jou.

In deze training word je ondergedompeld in diverse functies binnen diverse bedrijven die werkzaam zijn in de technologie en levenswetenschappen. Je kan jouw kennis en ervaring testen binnen het bedrijf. Je kan praten met professionelen die al jaren in het vak zitten en die zelf ook keuzes hebben moeten maken. Spreek die mensen aan en leer uit hun ervaring. Misschien kom je tot het besef dat er een job bij jou past waar je eerder nog niet van gehoord hebt. Misschien besluit je dat je je eerst nog wil bijscholen voor je effectief aan de slag gaat of dat een job met internationaal karakter jou meer ligt of net helemaal niet. Wie weet ontdek je zelf een (bio)technologisch bedrijf in jouw dichte omgeving waarvan je het bestaan niet wist.

Leer jezelf kennen door anderen te leren kennen.

Project ‘Helis Academy’ is gefinancierd binnen het Interreg V programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. Meer info: www.grensregio.eu.

Wanneer?

14, 15, 16, 17 & 18 september 2020 – regio Leuven (regio kan later nog uitgebreid worden, hou de website in het oog voor meer informatie of stuur een e-mail naar stefanie.vervoort@health-house.be om op de hoogte te blijven)

How to get to Vergroot jouw kans op een boeiende positie in het veld van Technologie & Levenswetenschappen: summerschool (gratis)