Online Event

Start the jobhunt: free webinar for young potentials

Dit webinar geeft een antwoord op de vraag: solliciteren, hoe doe ik dat eigenlijk? We slalommen met jou doorheen het sollicitatieproces.

23 April 11:00 to 12:00   CEST

Add to calendar


Organised by Organizer

The event has passed

Het meest ongewone academiejaar kabbelt naar zijn einde, en binnenkort kunnen jullie starten aan jullie professionele leven.  Vanuit ITZU nemen wij je graag onder onze vleugels. In een interactieve en praktische webinar geven we een antwoord op de vraag: solliciteren, hoe doe ik dat eigenlijk? We slalommen met jou doorheen het sollicitatieproces. Een must-see voor elke young potential.

 

Omdat alleen het beste goed genoeg is, laten we Marc Kivit van Haaften bij ons aanschuiven aan de webinar tafel. Marc is een Nederlandse HR professional die zijn carrière gestart is bij Mars in 1988. Via Diageo en Staples komt hij in 1998 bij Nike Europe terecht als European HR Director en vervult die functie met glans tot 2010. Sindsdien begeleidt hij bedrijven als consultant, interim manager of projectmanager vanuit zijn eigen kantoor, MAKS Projectmanagement. Marc is uit premium HR-hout gesneden en is opgeleid in coaching en counseling bij toonaangevende instanties in de sector.

 

Naast dit webinar, kijken Marc en wijzelf uit naar jullie vragen tijdens onze Q&A. Er is ruim voldoende tijd om je persoonlijke vragen te stellen aan Marc of onze expert. Wist-je-datje: de student die de meest originele of leuke vraag stelt, krijgt naast een antwoord ook een eigen fles exclusieve ITZU-Gin!

 

Schrijf je op voorhand in voor het webinar door op de knop 'neem deel' te klikken.


Do you want to organise your own virtual event?