Over LoopbaanLift aan KU Leuven

LoopbaanLift aan KU Leuven is een platform dat zich richt op de carrièremogelijkheden van studenten en is een samenwerking tussen KU Leuven en Graduateland.

Studenten en alumni

Kickstart je carrière

LoopbaanLift aan KU Leuven is het loopbaanplatform voor studenten en alumni van de KU Leuven in een samenwerking tussen KU Leuven en Graduateland. Studenten en alumni gaan op zoek naar relevante jobs, stageplaatsen, projecten en loopbaanevenementen in een wereldwijd aanbod van interessante mogelijkheden en informatie. Neem zeker ook een kijkje op de website van het KU Leuven Student Career Center voor o.a. studentenjobs en begeleiding bij de overstap naar je eerste job!

Voor werkgevers

Vind de ideale kandidaat

LoopbaanLift aan KU Leuven is het loopbaanplatform voor studenten en alumni van de KU Leuven en is een samenwerking tussen KU Leuven en Graduateland. Werkgevers kunnen op dit portaal jobs, stageplaatsen of projecten plaatsen. Wilt u meer weten over hoe u in contact kan komen met studenten van KU Leuven? Neem een kijkje op de website van het Student Career Center!!

Vind vandaag jouw kandidaat
Wat is Graduateland?

Een internationaal netwerk

LoopbaanLift aan KU Leuven is een onderdeel van het Graduateland netwerk - een netwerk dat bestaat uit verschillende carrièreplatformen voor studenten en pas afgestudeerden aan universiteiten in Europa.

Disclaimer voor KU Leuven:
KU Leuven is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de inhoud of bereikbaarheid van de webpagina's van derden die via deze website bereikt kunnen worden.

Deze website kan links bevatten die verwijzen naar websites van derden. KU Leuven is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de behandeling van persoonlijke gegevens op de websites van derden.

KU Leuven

De KU Leuven werd gesticht in 1425 en is daarmee de oudste universiteit van de Lage Landen. Vandaag de dag staat de Leuvense universiteit wereldwijd bekend om haar kwaliteitsvol onderwijs, gebaseerd op innovatief wetenschappelijk onderzoek. Met haar zestien faculteiten zorgt de KU Leuven voor afgestudeerden in heel uiteenlopende domeinen: van architectuur en wetenschappen over letteren naar wijsbegeerte.

Nuttige links
KU Leuven Student Career Center
Verder studeren in het buitenland
Bijna afgestudeerd – wat nu?
Kalender: initiatieven voor afstuderende studenten
Je sociaal statuut als afstuderende student?

Contact

Beheer en sales van LoopbaanLift aan KU Leuven is in handen van Graduateland ApS.

Neem voor meer informatie contact op met Graduateland ApS.

Heb je vragen?

Mattias Lagerstedt